Tilbud

Fad 38,5 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1249.50 DKK 588.00

Den høje kant på Hvid Elements Fad på 38,5 cm gør det særdeles velegnet som serveringsfad til retter med dressinger eller vinaigrette. Det symmetriske design brydes af asymmetriske placeringer af porcelænets mønster, som følger den takkede kant fra Flora …

På lager

Varenummer: LOS51-S59085 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den høje kant på Hvid Elements Fad på 38,5 cm gør det særdeles velegnet som serveringsfad til retter med dressinger eller vinaigrette. Det symmetriske design brydes af asymmetriske placeringer af porcelænets mønster, som følger den takkede kant fra Flora Danica-stellet i et uhøjtideligt og legende udtryk. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 38,5 Cm Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: