Tilbud

Fad 48 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1073.10 DKK 504.00

Dette store fad på 48 cm i det livlige Blå Elements-mønster overrasker med sin uhøjtidelige sammensætning af klassiske elementer. Taktile rifler er sat sammen i assymetriske brudstykker, der …

På lager

Varenummer: LOS51-S59111 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette store fad på 48 cm i det livlige Blå Elements-mønster overrasker med sin uhøjtidelige sammensætning af klassiske elementer. Taktile rifler er sat sammen i assymetriske brudstykker, der prydes af subtile fiskeskælsdekorationer og Flora Danicas delikate, takkede kant, mens den ovale form på fadet skaber et balanceret udtryk. Det håndmalede mønster snor sig legende rundt på det hvide porcelæn i en nytænkning af den klassiske æstetik, der kan skabe en iøjefaldende borddækning i ethvert hjem. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 48 Cm Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: