Tilbud

Fad 60 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 892.50 DKK 588.00

Da dette smukke fad blev designet i 1890, var det oprindeligt tænkt som et fiskefad. I dag er det op til fri fortolkning, hvordan det smukke Blå Mega Riflet Fad på 60 cm bruges, men de forstørrede, håndmalede elementer ophøjer ethvert øjeblik til no…

På lager

Varenummer: LOS51-S58769 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Da dette smukke fad blev designet i 1890, var det oprindeligt tænkt som et fiskefad. I dag er det op til fri fortolkning, hvordan det smukke Blå Mega Riflet Fad på 60 cm bruges, men de forstørrede, håndmalede elementer ophøjer ethvert øjeblik til noget helt særligt. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2000
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad 60 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: