Tilbud

Fad Aflangt 37 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 609.00 DKK 399.00

Det kantløse design på dette Hvid Riflet Ovale Fad på 37 cm udtrykker den smukke enkelthed, der kendetegner det klassiske Hvid Riflet-stel. Uanset om fadet bruges som serveringsfad eller til dekorationer, vil det hvide kanvas altid…

På lager

Varenummer: LOS51-S59366 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det kantløse design på dette Hvid Riflet Ovale Fad på 37 cm udtrykker den smukke enkelthed, der kendetegner det klassiske Hvid Riflet-stel. Uanset om fadet bruges som serveringsfad eller til dekorationer, vil det hvide kanvas altid være en smuk baggrund for dine anretninger. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad Aflangt 37 Cm Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: