Tilbud

Fad – Hosta 24 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 856.80 DKK 469.00

Med sit karakteristiske, kantede formsprog er det ovale blomst Fad på 24 cm dekoreret med en frodig hosta, der blomstrer i fuldt flor hen over den hvide o…

På lager

Varenummer: LOS51-S59242 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med sit karakteristiske, kantede formsprog er det ovale blomst Fad på 24 cm dekoreret med en frodig hosta, der blomstrer i fuldt flor hen over den hvide overflade. De diskrete, geometriske vinkler og en næsten usynlig søjlefod får fadet til at virke som om, det svæver på bordet. Fadets afrundede sider gør det ideelt som et smukt serveringsfad. De bedste designs fremstår ofte ubesværede, ukomplicerede og helt igennem naturlige. blomst er et smukt eksempel på netop dette, og i det iøjnefaldende stel er bragt til verden med særlig opmærksomhed på kombinationen af formsprog, design og placering af de blå penselstrøg for at opnå et kontemporært udtryk. Hver steldel er udsmykket med sin egen, unikke blomsterdekoration.
Designet af: Wouter Dolk for Royal Copenhagen
Produceret siden:
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad – Hosta 24 Cm Blomst | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: