Tilbud

Fad – Mælkebøtte 26 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 999.60 DKK 469.00

Dette fad erdekoreret med mælkebøtten i det elegante Flora-stel. Mælkebøtten fremstår tydeligt med sin klare, gule farve, mens bladene snor sig på fadets overflade som frodige dekorationer og florlette stregtegni…

På lager

Varenummer: LOS51-S59011 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette fad erdekoreret med mælkebøtten i det elegante Flora-stel. Mælkebøtten fremstår tydeligt med sin klare, gule farve, mens bladene snor sig på fadets overflade som frodige dekorationer og florlette stregtegninger. Fadet på 26 cm tager sig smukt ud med serveringer af farverige kager og sprødt tilbehør. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad – Mælkebøtte 26 Cm Flora | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: