Tilbud

Fad Oval 37 Cm Blueline | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1043.70 DKK 490.00

Blueline fad 37 cm er omkranset af en håndmalet blå linje kommer stemplet med det legendariske logo til syne i en diskret pause i den riflede bort – …

På lager

Varenummer: LOS51-S59458 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blueline fad 37 cm er omkranset af en håndmalet blå linje kommer stemplet med det legendariske logo til syne i en diskret pause i den riflede bort – et designmæssigt greb, som netop fremhæver den ikoniske, riflede overflade. Med inspiration fra Royal Copenhagens maritimt inspirerede stel og det velkendte Royal Copenhagen-logo med de tre bølger, indkapsler Blueline den blå æstetik.
Med et minimalistisk og sofistikeret udtryk er Royal Copenhagens Blueline kollektion maritimt inspireret, og de tre bølgelinjer i forsidestemplet indkapsler Royal Copenhagens blå penselstrøg i et nyt udtryk. Kollektionen er skabt i 2021, og den blå linjes uendelige rejse langs kanten af Blueline er et slående bevis på nøjagtighed. Det iøjefaldende stempel afbryder riflernes rytme og byder dermed på en smuk variation af det velkendte. Med en uendelig blå linje forvandles en kompleks teknik til det diskrete udtryk, der giver den nye kollektion sin underspillede charme og nedtonede ro.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2021
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad Oval 37 Cm Blueline | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: