Tilbud

Fad På Fod 29,5 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats

DKK 1540.00 DKK 609.00

Det større af de to Blå Mega Riflet Fad på fod er en smule lavere end det mindre fad og er med sin store overflade på 29,5 cm oplagt til imponerende serveringer. Fadet er håndmalet med det iøjnefaldende mønster fra …

På lager

Varenummer: LOS51-S59369 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Det større af de to Blå Mega Riflet Fad på fod er en smule lavere end det mindre fad og er med sin store overflade på 29,5 cm oplagt til imponerende serveringer. Fadet er håndmalet med det iøjnefaldende mønster fra Blå Mega Riflet og er et oplagt kagefad.
Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad På Fod 29,5 Cm Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: