Tilbud

Fad På Fod 32 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats

DKK 940.10 DKK 546.00

Dette Sort Mega Riflet Fad på fod er håndmalet i et nutidigt mønster inspireret af det klassiske Musselmalet Riflet-stel. Fadets enkle fod løfter elegant det sm…

På lager

Varenummer: LOS51-S58997 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Sort Mega Riflet Fad på fod er håndmalet i et nutidigt mønster inspireret af det klassiske Musselmalet Riflet-stel. Fadets enkle fod løfter elegant det smukke fad op, så det monokrome mønster og fadets servering kan nydes af alle ved bordet. Fadet er ideelt som lagkagefad, og med sin diameter på 32 cm passer fadet til selv store kager. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2013
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fad På Fod 32 Cm Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: