Tilbud

Firkantet Fad 26 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade

DKK 1078.00 DKK 532.00

Dette Musselmalet Helblonde Firkantet Fad på 26 cm har et skarpt formsprog, der smukt komplimenteres af stel…

På lager

Varenummer: LOS51-S58835 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Musselmalet Helblonde Firkantet Fad på 26 cm har et skarpt formsprog, der smukt komplimenteres af stellets klassiske, håndmalede mønster. Ydersiden af fadet er dekoreret med enkelte palmetter og nøddeblomster, mens størstedelen af de håndmalede dekorationer findes på indersiden af fadet, hvor også den håndlavede blondekant er udsmykket med blå penselstrøg. Fadet er et ideelt serveringsfad til alle slags retter eller endda småkager og andet sødt. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Firkantet Fad 26 Cm Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Fade”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: