Tilbud

Flødekande 8 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander

DKK 1071.00 DKK 588.00

Denne charmerende, lille kande i Musselmalet Riflet har en smuk detaljerigdom, som vil gøre den til et yndet bekendtskab på dit kaffebord. Den lille hank har fået påmalet udvalgte detaljer f…

På lager

Beskrivelse

Denne charmerende, lille kande i Musselmalet Riflet har en smuk detaljerigdom, som vil gøre den til et yndet bekendtskab på dit kaffebord. Den lille hank har fået påmalet udvalgte detaljer fra mønstret, som giver et særligt fint udtryk. Brug den som mælkekande, flødekande eller prøv at server en vinaigrette i den lille kande. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1775
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Flødekande 8 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: