Tilbud

Flødekande – Snerle 35 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander

DKK 618.80 DKK 357.00

Snerlen vokser rundt på denne Flora flødekande med en graciøs, lilla blomst, der rækker ud mod solens varme stråler. Bladene med små detaljer i guld er holdt i brændte farver, som står i smuk kontrast …

På lager

Beskrivelse

Snerlen vokser rundt på denne Flora flødekande med en graciøs, lilla blomst, der rækker ud mod solens varme stråler. Bladene med små detaljer i guld er holdt i brændte farver, som står i smuk kontrast til flødekandens overflade og afrundede formsprog. Flødekanden på 35 cl kan også bruges mælkekande. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Flødekande – Snerle 35 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: