Tilbud

Fyrfadsstager 6 Cm, 2 Stk Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Lysestager

DKK 1120.00 DKK 441.00

Intet hjem uden stearinlys – i hvert fald ifølge den uofficielle guidebog om skandinavisk livsstil. Musselmalet almindelig fyrfadsstager er designet til at holde fyrfadslys, perfekt til at skabe den rigtige stemning og hygge. Royal Copenhagen…

På lager

Varenummer: LOS51-S59511 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Intet hjem uden stearinlys – i hvert fald ifølge den uofficielle guidebog om skandinavisk livsstil. Musselmalet almindelig fyrfadsstager er designet til at holde fyrfadslys, perfekt til at skabe den rigtige stemning og hygge.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Fyrfadsstager 6 Cm, 2 Stk Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Home Lysestager”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: