Tilbud

Højhankskop 25 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 924.00 DKK 413.00

Dette Blå Mega Riflet Højhankskrus i 25 cl er perfekt til mindre kaffedrikke som f.eks. den flat white eller en cortado. De smukke håndmalede dekorationer vikler ubesværet rundt om den h…

På lager

Varenummer: LOS51-S59513 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Dette Blå Mega Riflet Højhankskrus i 25 cl er perfekt til mindre kaffedrikke som f.eks. den flat white eller en cortado. De smukke håndmalede dekorationer vikler ubesværet rundt om den hvide porcelæn. En kop, der helt sikkert løfter ethvert øjeblik med din yndlings varme drik.
Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af:Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 25 Cl Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: