Tilbud

Højhankskop 25 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 304.50 DKK 196.00

Dette lille Hvid Riflede Højhankskrus er den perfekte tilføjelse til brunch- eller eftermiddagstebordet. Dens hvide overflade er elegant dekoreret af de klassiske rifler, som har været en signatur for Royal Copenhag…

På lager

Beskrivelse

Dette lille Hvid Riflede Højhankskrus er den perfekte tilføjelse til brunch- eller eftermiddagstebordet. Dens hvide overflade er elegant dekoreret af de klassiske rifler, som har været en signatur for Royal Copenhagen siden 1775.
Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 25 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: