Tilbud

Højhankskop 33 Cl – Bespoke Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 892.50 DKK 588.00

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke Stellet Hvid Riflet er ideelt til minimalisten, der ynder at dække bordet helt i hvidt eller…

På lager

Varenummer: LOS51-S59600 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke
Stellet Hvid Riflet er ideelt til minimalisten, der ynder at dække bordet helt i hvidt eller blande med dekoreret stel. Med Royal Copenhagen Bespoke kan denne Hvid Riflet højhankskop få et strejf af de ikoniske koboltblå penselstrøg fra Royal Copenhagen. Navn, initialer eller dato håndmales på bestilling på koppens inderste kant, så den bliver helt unik.
Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
Bespoke: Læs mere
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl – Bespoke Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: