Tilbud

Højhankskop 33 Cl – Bespoke Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 1190.00 DKK 588.00

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke Musselmalet Riflet højhankskoppen er en sand Royal Copenhagen klassiker. Den organiske hank flyder fra porcelænets kant og er lige så smuk, som den…

På lager

Varenummer: LOS51-S59550 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Bemærk: Der er op til 4 ugers levering på Bespoke
Musselmalet Riflet højhankskoppen er en sand Royal Copenhagen klassiker. Den organiske hank flyder fra porcelænets kant og er lige så smuk, som den er behagelig at holde på. Det håndmalede musselmønster gør hver kop til sin egen og med Royal Copenhagen Bespoke kan den blive endnu mere unik. Navn, initialer eller en særlig dato håndmales på indersiden af koppens kant og vækker kære minder, hver gang bordet dækkes.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2021
Materiale:Porcelæn
Bespoke: Læs mere
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl – Bespoke Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: