Tilbud

Højhankskop 33 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 414.40 DKK 252.00

Den smukke Hvid Halvblonde Højhankskop rummer 33 cl af dine varme yndlingsdrikke. Halvblondekanten komplimenteres af den elegante, høje hank, som giver et helstøbt udtryk til det romantiske …

På lager

Varenummer: LOS51-S59270 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den smukke Hvid Halvblonde Højhankskop rummer 33 cl af dine varme yndlingsdrikke. Halvblondekanten komplimenteres af den elegante, høje hank, som giver et helstøbt udtryk til det romantiske mønster. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: