Tilbud

Højhankskop 33 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 1487.50 DKK 588.00

Den smukke højhankskop har fået tilført et klassisk strejf af elegance med det håndmalede mønster fra Musselmalet Halvblonde, der pryder den riflede steldel med en delikate blonde og florale elementer. Kopp…

På lager

Beskrivelse

Den smukke højhankskop har fået tilført et klassisk strejf af elegance med det håndmalede mønster fra Musselmalet Halvblonde, der pryder den riflede steldel med en delikate blonde og florale elementer. Koppen rummer 33 cl af varme drikke og kan bruges som tekop, kaffekop eller endda til varm chokolade. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: