Tilbud

Højhankskop 33 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 847.00 DKK 378.00

Den smukke Prinsesse Højhankskop på 33 cl er en elegant tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen, hvor den gør sig bemærket med sin feminin…

På lager

Varenummer: LOS51-S59278 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den smukke Prinsesse Højhankskop på 33 cl er en elegant tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen, hvor den gør sig bemærket med sin feminine lethed. Den klassiske hank komplimenteres af det raffinerede, håndmalede mønster langs koppens kant, hvorfra der hænger blåmalede fiskeskælsdekorationer. Brug koppen som tekop eller kaffekop og fyld den med varme drikke. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: