Tilbud

Højhankskop 33 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 877.80 DKK 455.00

Denne Sort Mega Riflet Højhankskop prydes af to håndmalede elementer i form af en palmette og krysantemum, der i deres monokrome enkelthed skaber et iøjefaldende udtryk mod det hvide porcelæn. Koppen på 33 cl er n…

På lager

Beskrivelse

Denne Sort Mega Riflet Højhankskop prydes af to håndmalede elementer i form af en palmette og krysantemum, der i deres monokrome enkelthed skaber et iøjefaldende udtryk mod det hvide porcelæn. Koppen på 33 cl er nyttig både som kaffekop og tekop. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2017
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 33 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: