Tilbud

Højhankskop 35 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 1368.50 DKK 588.00

Blå Elements Højhankskop på 35 cl fremstår med en uhøjtidelig elegance, der passer ind i enhver samling af Royal Copenhagen. Koppen er håndmalet me…

På lager

Varenummer: LOS51-S59136 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blå Elements Højhankskop på 35 cl fremstår med en uhøjtidelig elegance, der passer ind i enhver samling af Royal Copenhagen. Koppen er håndmalet med et legende mønster af florale elementer, som er inspireret af det musselmalede mønster, mens et geometrisk felt af rifler og blåmalede fiskeskælsdekorationer skaber en overraskende balancegang mellem det klassiske og kontemporære. Den smukke kop er en sikker favorit til alle dagens kaffepauser eller testunder. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 35 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: