Tilbud

Højhankskop 35 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 630.00 DKK 245.00

Gør morgenkaffen eller teen ekstra særlig med denne Højhankskop på 35 cl i Hvid Elements. Bunden af koppen er udsmykket med fine fiskeskælsdetaljer, hvorfra håndlavede rifler…

På lager

Varenummer: LOS51-S59135 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Gør morgenkaffen eller teen ekstra særlig med denne Højhankskop på 35 cl i Hvid Elements. Bunden af koppen er udsmykket med fine fiskeskælsdetaljer, hvorfra håndlavede rifler udspringer og omkranser det hvide porcelæn i et legende udtryk. Koppen er en sikker favorit og en smuk tilføjelse til en samling af andre Royal Copenhagen kopper og krus. I designet af Hvid Elements har Louise Campell skabt en charmerende og overraskende kombination af skattede designelementer fra Royal Copenhagens mest klassiske stel. I en ny fortolkning af traditioner er stellet udsmykket med riflerne fra Musselmalet Riflet, blondekanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede kant fra det ikoniske Flora Danica. Den overraskende brug af de klassiske elementer på det hvide porcelæn gør hver enkelt steldel helt unik.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2016
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop 35 Cl Hvid Elements | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: