Tilbud

Højhankskop – Iris 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 735.00 DKK 343.00

I bløde nuancer af lilla folder irissen sine betagende blade ud på Flora højhankskoppen og akkompagneres af fine, gyldne blade. Den smukke kop er også dekoreret med delikate gu…

På lager

Varenummer: LOS51-S59411 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

I bløde nuancer af lilla folder irissen sine betagende blade ud på Flora højhankskoppen og akkompagneres af fine, gyldne blade. Den smukke kop er også dekoreret med delikate gulddetaljer langs sine kanter og hanken. Højhankskoppen på 33 cl er ideel til rolige øjeblikke i selskab med te eller kaffe. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop – Iris 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: