Tilbud

Højhankskop – Magnolia 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 525.00 DKK 343.00

Denne Flora højhankskop prydes af en elegant, udsprungen magnolie i rosa nuancer og en enkelt knop, som endnu ikke har åbnet sine kronblade. Højhankskoppen på 33 cl er perfekt som både kaffekop og tekop. Det har været kendt længe,…

På lager

Varenummer: LOS51-S59407 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Flora højhankskop prydes af en elegant, udsprungen magnolie i rosa nuancer og en enkelt knop, som endnu ikke har åbnet sine kronblade. Højhankskoppen på 33 cl er perfekt som både kaffekop og tekop. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop – Magnolia 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: