Tilbud

Højhankskop Med Underkop – Tulipan 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 837.20 DKK 357.00

En smuk tulipan i gule og orange toner stråler på denne Højhankskop og underkop på 27 cl fra Flora-stellet. Kanternes delikate gulddetaljer komplimenterer den brændte farveskala, der passer til hve…

På lager

Varenummer: LOS51-S58983 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En smuk tulipan i gule og orange toner stråler på denne Højhankskop og underkop på 27 cl fra Flora-stellet. Kanternes delikate gulddetaljer komplimenterer den brændte farveskala, der passer til hvert et bord. Fyld den smukke kop med dine varme favoritdrikke. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Med Underkop – Tulipan 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: