Tilbud

Højhankskop Og Underkop 25 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 1249.50 DKK 588.00

Denne Blå Elements Højhankskop og underkop på 25 cl fremstår med smukke blomster og palmetter, der breder sig ud over steldelen i et legende, håndmalet mønster. Underkoppen med de delikate takker langs kanten står på en lav søjlefod, s…

På lager

Varenummer: LOS51-S59051 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Blå Elements Højhankskop og underkop på 25 cl fremstår med smukke blomster og palmetter, der breder sig ud over steldelen i et legende, håndmalet mønster. Underkoppen med de delikate takker langs kanten står på en lav søjlefod, som synes at få koppen til at svæve over bordet i en uhøjtidelig elegance, der kan indgå i enhver borddækning.
Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop 25 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: