Tilbud

Højhankskop Og Underkop 25 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 452.20 DKK 231.00

Denne elegante Hvid Riflet Højhankskop og underkop på 25 cl har et tidløst udtryk, der passer ind i ethvert hjem. De subtile rifler er udskåret i hånden og skaber en levende taktilitet, der kommer til udtryk ved berøring af porcelænet. Underkop…

På lager

Varenummer: LOS51-S58767 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne elegante Hvid Riflet Højhankskop og underkop på 25 cl har et tidløst udtryk, der passer ind i ethvert hjem. De subtile rifler er udskåret i hånden og skaber en levende taktilitet, der kommer til udtryk ved berøring af porcelænet. Underkoppen kan også bruges som et lille serveringsfad. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2003
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop 25 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: