Tilbud

Højhankskop Og Underkop 25 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 892.50 DKK 588.00

Højhankskoppen med underkop i Musselmalet Riflet vil være en elegant tilføjelse til tetid og kaffetid. …

På lager

Varenummer: LOS51-S58791 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Højhankskoppen med underkop i Musselmalet Riflet vil være en elegant tilføjelse til tetid og kaffetid. Den karakteristiske, høje hank er holdt i hvid som en smuk kontrast til det Musselmalede Riflede mønster på koppen og underkoppen. Underkoppen har en høj kant, og fungerer ligeledes som et lille serveringsfad til småkager eller andet. Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1775
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop 25 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: