Tilbud

Højhankskop Og Underkop 25 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 933.80 DKK 399.00

Med den klassiske blonde fra Prinsesse-stellet har denne højhankskop med underkop på 25 cl et feminint udtryk, der danner en fin ramme om enhver hyggestund. Koppen og underkoppen prydes af en raffineret blondekant og fiskeskælsdekorationer, der er h…

På lager

Varenummer: LOS51-S58850 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med den klassiske blonde fra Prinsesse-stellet har denne højhankskop med underkop på 25 cl et feminint udtryk, der danner en fin ramme om enhver hyggestund. Koppen og underkoppen prydes af en raffineret blondekant og fiskeskælsdekorationer, der er håndmalet på det riflede porcelæn. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 1978
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop 25 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: