Tilbud

Højhankskop Og Underkop – Julestjerne 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 504.00 DKK 245.00

Denne smukke Højhankskop og underkop på 27 cl fra Flora-stellet prydes af en smuk julestjerne, som breder sine kronblade ud på steldelene. Selvom julestjernen oftest forbindes med jul, vil koppens dybe, røde blomstermotiv klæde ethvert kaffebord til hver en å…

På lager

Varenummer: LOS51-S58977 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne smukke Højhankskop og underkop på 27 cl fra Flora-stellet prydes af en smuk julestjerne, som breder sine kronblade ud på steldelene. Selvom julestjernen oftest forbindes med jul, vil koppens dybe, røde blomstermotiv klæde ethvert kaffebord til hver en årstid. Højhankskoppen er ideel som kaffekop og tekop. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop – Julestjerne 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: