Tilbud

Højhankskop Og Underkop – Mælkebøtte 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 579.60 DKK 245.00

Den rå mælkebøtte er klar til at sprede sine blomsterfrø i vinden og optræder som en let dekoration på denne Flora højhankskop, mens den tilhørende underkop er dekoreret…

På lager

Varenummer: LOS51-S58960 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den rå mælkebøtte er klar til at sprede sine blomsterfrø i vinden og optræder som en let dekoration på denne Flora højhankskop, mens den tilhørende underkop er dekoreret med blade i gyldne nuancer og en ny mælkebøtte, som snart folder sig ud. Højhankskoppen på 27 cl er ideel til kaffe og te. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop – Mælkebøtte 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: