Tilbud

Højhankskop Og Underkop –  Rhododendron 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 655.20 DKK 357.00

Rododendron-blomster i sarte, lyse farver pryder denne Flora Højhankskop og underkop på 27 cl, hvor enkelte blomster og blade er holdt i et let, skitseret udtryk. Koppen me…

På lager

Varenummer: LOS51-S58950 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Rododendron-blomster i sarte, lyse farver pryder denne Flora Højhankskop og underkop på 27 cl, hvor enkelte blomster og blade er holdt i et let, skitseret udtryk. Koppen med delikate, guldbelagte kanter er velegnet som kaffekop og tekop. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop –  Rhododendron 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: