Tilbud

Højhankskop Og Underkop – Snerle 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 728.00 DKK 357.00

En snerle i rosa og lilla nuancer vokser fra underkoppen og op på siderne af denne højhankskop fra Flora-stellet. Steldelene skinner med delikate gulddetaljer på kanterne og den elegante hank, og selv bu…

På lager

Varenummer: LOS51-S58948 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

En snerle i rosa og lilla nuancer vokser fra underkoppen og op på siderne af denne højhankskop fra Flora-stellet. Steldelene skinner med delikate gulddetaljer på kanterne og den elegante hank, og selv bunden af koppen er udsmykket med et subtilt guldbånd. Højhankskoppen rummer 27 cl. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop – Snerle 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: