Tilbud

Højhankskop Og Underkop – Stedmoderblomst 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 764.40 DKK 357.00

I dybe toner af lilla, svajer en graciøs stedmoderblomsts støvdragere i en blød brise på denne Flora højhankskop på …

På lager

Varenummer: LOS51-S58956 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

I dybe toner af lilla, svajer en graciøs stedmoderblomsts støvdragere i en blød brise på denne Flora højhankskop på 27 cl med underkop. Steldelenes detaljer af guld komplimenteres af de gyldne nuancer på stilkens blade. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2012
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop Og Underkop – Stedmoderblomst 27 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: