Tilbud

Højhankskop – Rhododendron 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper

DKK 560.00 DKK 343.00

Rododendronens skinnende blade og ekstravagante blomster er gengivet i blød lilla på Flora højhankskoppen, hvilket gør koppen iøjnefaldende og eleg…

På lager

Varenummer: LOS51-S59415 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Rododendronens skinnende blade og ekstravagante blomster er gengivet i blød lilla på Flora højhankskoppen, hvilket gør koppen iøjnefaldende og elegant på én gang. Højhankskoppen på 33 cl kan med fordel sættes sammen med andre steldele fra Flora for at skabe et personligt blomsterflor. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop – Rhododendron 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Højhankskopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: