Tilbud

Højhankskop – Stedmoderblomst 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 735.00 DKK 343.00

Overfladen på Flora højhankskoppen fungerer som et smukt kanvas for stedmoderblomster i nuancer af lilla, der vokser uhindret på den elegante kop med guldkanter. Koppen på 33 cl kan med fordel kombineres med andre dele fra Flora eller et af Royal Copenhagen…

På lager

Varenummer: LOS51-S59408 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Overfladen på Flora højhankskoppen fungerer som et smukt kanvas for stedmoderblomster i nuancer af lilla, der vokser uhindret på den elegante kop med guldkanter. Koppen på 33 cl kan med fordel kombineres med andre dele fra Flora eller et af Royal Copenhagens andre smukke stel. Det har været kendt længe, at blomster taler deres helt eget sprog – uafhængig af tid og kultur. Smukke blomster kan kommunikere følelser på den mest udtryksfulde måde – lige fra det victorianske blomstersprog, floriografi, til det japanske blomstersprog, hanakotoba. På Flora får hver blomst lov at stråle i al sin glans i et stel, der bringer naturen indenfor i hver en steldel.
Designet af: Anja Vang Kragh for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Bone china
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Højhankskop – Stedmoderblomst 33 Cl Flora | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: