Tilbud

Kageopsats 31 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats

DKK 1323.00 DKK 623.00

Det smukke Musselmalet Halvblonde kagefad er en nytænkning af et ældre Royal Copenhagen design og er et smu…

På lager

Beskrivelse

Det smukke Musselmalet Halvblonde kagefad er en nytænkning af et ældre Royal Copenhagen design og er et smukt omdrejningspunkt for enhver festlig anledning. Kagefadet er placeret på fine fiskeskælsdekorationer som går igen på den fine blondekant, som henleder tankerne på en klassisk dug. Med sine 31 cm løfter fadet enhver sød servering. Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kageopsats 31 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Kageopsats”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: