Tilbud

Kande 37 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander

DKK 1487.50 DKK 588.00

Denne charmerende kande på 37 cl er dekoreret med det håndmalede Blå Elements-mønster, der bevirker et legende udtryk i enhver borddækning. Kanden har et enkelt bånd af r…

På lager

Beskrivelse

Denne charmerende kande på 37 cl er dekoreret med det håndmalede Blå Elements-mønster, der bevirker et legende udtryk i enhver borddækning. Kanden har et enkelt bånd af rifler, som skaber et taktilt modstykke til den glatte overflade og de snoede linjer fra blomsterne. Porcelænskanden er smuk at bruge som flødekande eller mælkekande. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kande 37 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Fløde- Og Mælkekander”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: