Tilbud

Kande 70 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand

DKK 1368.50 DKK 588.00

Den enkle form på denne Blå Elements Kande prydes af et uhøjtideligt, håndmalet mønster af blomstrende elementer, der snor sig langs et geometrisk felt af rifler og fiskeskælsdekorationer. Kandens kontempor…

På lager

Varenummer: LOS51-S59005 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den enkle form på denne Blå Elements Kande prydes af et uhøjtideligt, håndmalet mønster af blomstrende elementer, der snor sig langs et geometrisk felt af rifler og fiskeskælsdekorationer. Kandens kontemporære udtryk udstråler samtidig en klassik elegance, der passer ind i enhver borddæking og i enhver samling af Royal Copenhagen. Kanden rummer 70 cl og kan bruges til læskende drikke eller som mælkekande. Blå Elements blomstrer i glædefyldt elegance med en inspirerende sammensætning af klassiske Royal Copenhagen designelementer og håndmalede dekorationer, der får lov at vokse frit på porcelænets overflader. Ligesom Hvid Elements og Multifarvet Elements er Blå Elements smuk i sig selv eller i kombination med andre stel fra Royal Copenhagen for et udtryk af legende, nutidig skønhed.
Designet af: Louise Campbell for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2011
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kande 70 Cl Blå Elements | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: