Tilbud

Kande 70 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand

DKK 756.70 DKK 322.00

Med et udtryk, der præges af både funktionalitet og skønhed, er denne Hvid Riflet Kande på 70 cl det perfekte kanvas til farverige, læskende drikke. Placé…

På lager

Varenummer: LOS51-S59295 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med et udtryk, der præges af både funktionalitet og skønhed, er denne Hvid Riflet Kande på 70 cl det perfekte kanvas til farverige, læskende drikke. Placér kanden på en lille tallerken og brug den også som saucekande. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kande 70 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: