Tilbud

Kande 70 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand

DKK 1309.00 DKK 588.00

Denne Sort Mega Riflet Kande på 70 cl er en iøjefaldende tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Kanden er håndmalet med elegante palmetter og en nøddeblomst, som omfavner det hvide…

På lager

Beskrivelse

Denne Sort Mega Riflet Kande på 70 cl er en iøjefaldende tilføjelse til enhver samling af Royal Copenhagen. Kanden er håndmalet med elegante palmetter og en nøddeblomst, som omfavner det hvide porcelæn og skaber et fortryllende monokromt udtryk, der passer ind i ethvert hjem. Porcelænskanden kan fyldes med dejlige, forfriskende drikke eller sættes på en tallerken og bruges som saucekande. Sort Mega Riflet er et smukt bevis på, at selv de mest klassiske traditioner kan tåle at blive udfordret – med skønhed som resultat. Stellets karakteristiske mønster af sorte og grå håndmalede nuancer indkapsler en dramatisk, monokrom kontrast til de hvide porcelænsoverflader. I Royal Copenhagens blå univers er Sort Mega Riflet et strejf af sofistikeret coolness.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2018
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kande 70 Cl Sort Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: