Tilbud

Kande Med Låg 1,1 L Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand

DKK 1304.10 DKK 560.00

Trods sit nutidige udtryk er denne kande i det håndmalede mønster fra Blå Mega Riflet inspireret af en kaffekande fra 1906. Kandens klassiske form får et iøjefalde…

På lager

Beskrivelse

Trods sit nutidige udtryk er denne kande i det håndmalede mønster fra Blå Mega Riflet inspireret af en kaffekande fra 1906. Kandens klassiske form får et iøjefaldende modspil af de forstørrede elementer, der snor sig om de håndudskårne rifler. Den alsidige porcelænskande kan rumme op til 110 cl og er ideel til varme drikke af alle slags. Blå Mega Riflet er på en gang velkendt og forfriskende. Stellet er født af en modig nyfortolkning af det ikoniske Musselmalet Riflet og fortryller med sine grafiske og forstørrede sektioner af det musselmalede mønster. Siden Blå Mega Riflet blev designet i 2000 er stellet vokset sig til en ny klassiker inden for dansk design, og det iøjnefaldende stel er smukt i sig selv og i kombination med særkollektionen Mega Rose eller andre Royal Copenhagen stel.
Designet af: Karen Kjældgård-Larsen for Royal Copenhagen
Produceret siden: 2020
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kande Med Låg 1,1 L Blå Mega Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kander Til Vand”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: