Tilbud

Kantet Skål 25,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle

DKK 1117.20 DKK 525.00

Med sine otte sider henleder denne Musselmalet Halvblonde skål tankerne på en blomst i fuldt flor. Skålen er håndmalet stellets klassiske mønster, der skaber et klassisk udtryk af blonder og fl…

På lager

Varenummer: LOS51-S59222 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Med sine otte sider henleder denne Musselmalet Halvblonde skål tankerne på en blomst i fuldt flor. Skålen er håndmalet stellets klassiske mønster, der skaber et klassisk udtryk af blonder og florale elementer på skålens nutidige formsprog. Skålen på 25,5 cm er fin som en serveringsskål, men vil også gøre sig som et smukt element i ethvert rum i hjemmet.
Musselmalet Halvblonde er indrammet af en delikat blondekant, der fungerer som baggrund for det musselmalede mønster og de charmerende sneglehuse på låg og hanke. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kantet Skål 25,5 Cm Musselmalet Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Salatskåle”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: