Tilbud

Kop Med Underkop 20 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 516.60 DKK 280.00

Den yndige Hvid Halvblonde Kop og underkop på 20 cl er som skabt til te med sit lave design og vide åbning. Halvblonder kaster et elegant strejf over det ubemalede porcelæn, som fremviser det delikat…

På lager

Varenummer: LOS51-S58871 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den yndige Hvid Halvblonde Kop og underkop på 20 cl er som skabt til te med sit lave design og vide åbning. Halvblonder kaster et elegant strejf over det ubemalede porcelæn, som fremviser det delikate porcelænshåndværk på fornemmeste vis. Koppen kan med fordel kombineres med andre stel fra Royal Copenhagen i et personligt udtryk. Hvid Halvblondes ubemalede overflade sætter det delikate porcelænshåndværk i centrum. Hver eneste steldel er glaseret i hånden og dekoreret med en halvblonde skabt af dygtige håndværkere gennem mere end 200 år. Smukt og yndefuldt.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Med Underkop 20 Cl Hvid Halvblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: