Tilbud

Kop Med Underkop Og Låg 21 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 892.50 DKK 588.00

Gaiwan inspireret, Musselmalet Riflet krus med underkop og låg er et lille stykke design. Mens man ser på de berømte asiatiske te-skikke for form, forbliver den tro mo…

På lager

Varenummer: LOS51-S59535 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Gaiwan inspireret, Musselmalet Riflet krus med underkop og låg er et lille stykke design. Mens man ser på de berømte asiatiske te-skikke for form, forbliver den tro mod det Musselmalet Riflet motiv og æstetiske udførelse.
Royal Copenhagens første stel fra 1775, Musselmalet Riflet, fortryller med sin klassiske alsidighed og er stadig i dag evigt tidløst. Stellets elegante mønster understreger porcelænets fine formsprog og håndværket bag hver enkelt stykke porcelæn. Musselmalet Riflet er det perfekte udgangspunkt for en personlig samling af Royal Copenhagen.
Designet af:Royal Copenhagen
Produceret siden:2022
Materiale:Porcelæn
De Tre Bølger
I 1775 blev tre blå bølgelinjer valgt som varemærke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik på foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcelænsdel på de tre blå bølgelinjer, der symboliserer Danmarks tre største vandveje: Øresund, Storebælt og Lillebælt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det håndmalede porcelæn er som blåmalerens personlige håndskrift, og som på ethvert andet stykke kunsthåndværk efterlader blåmaleren sin signatur på undersiden af hvert stykke porcelæn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Med Underkop Og Låg 21 Cl Musselmalet Riflet | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: