Tilbud

Kop Og Underkop 14 Cl Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 932.40 DKK 511.00

Denne Kaffekop og underkop på 14 cl fra Musselmalet Helblonde-stellet imponerer med sin store detaljerigdom og klassiske blå mønster, der indbyder til særlige kaffe-stunder. Den særlige hank rejser sig fra en grotesk – en h…

På lager

Beskrivelse

Denne Kaffekop og underkop på 14 cl fra Musselmalet Helblonde-stellet imponerer med sin store detaljerigdom og klassiske blå mønster, der indbyder til særlige kaffe-stunder. Den særlige hank rejser sig fra en grotesk – en historisk Royal Copenhagen dekoration – og koppen står på en detaljeret søjlebase, som hæver det håndmalede mesterværk op og viser det kantede design frem fra alle vinkler. Det intenst smukke Musselmalet Helblonde-stel står som et pragtstykke på det ypperste inden for porcelænshåndværk. Hver eneste lille gennemboring i blondekanterne er omhyggeligt udstukket i hånden og derefter delikat indrammet af det musselmalede mønster. En evig klassiker skabt med stor passion.
Designet af: Arnold Krog for Royal Copenhagen
Produceret siden: 1888
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 14 Cl Musselmalet Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: