Tilbud

Kop Og Underkop 20 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 609.00 DKK 399.00

Denne Kop med underkop på 20 cl er håndmalet med det elegante mønster fra Prinsesse, der giver koppens klassiske form et raffineret udtryk. Dæk op til kaffe og kom…

På lager

Varenummer: LOS51-S59198 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Kop med underkop på 20 cl er håndmalet med det elegante mønster fra Prinsesse, der giver koppens klassiske form et raffineret udtryk. Dæk op til kaffe og kombinér gerne koppen med andre Royal Copenhagen-stel for et personligt udtryk. Den feminine blonde og de blå fiskeskælsdekorationer på Prinsesse-stellet afslører et tæt bånd til de musselmalede stel, men alligevel er det feminine stel helt sit eget. Det delikate, klassiske udtryk i stellet kan ubesværet sættes sammen med andre af Royal Copenhagens stel og skabe personlige og nye udtryk.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.
Signaturen
Den yndefulde dekorering af det h&aringndmalede porcel&aelign er som bl&aringmalerens personlige h&aringndskrift, og som p&aring ethvert andet stykke kunsth&aringndv&aeligrk efterlader bl&aringmaleren sin signatur p&aring undersiden af hvert stykke porcel&aelign.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 20 Cl Prinsesse | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: