Tilbud

Kop Og Underkop 22 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper

DKK 1190.00 DKK 588.00

Denne Kop med Underkop fra Hvid Helblonde-stellet har en stor detaljerigdom med ubemalede, håndudstukne blonder og delikate rifler, som står tydeligt frem på det hvide porcelæn. Koppen på 22 cl er udformet som en klassisk tekop, som dog gem…

På lager

Varenummer: LOS51-S59382 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Kop med Underkop fra Hvid Helblonde-stellet har en stor detaljerigdom med ubemalede, håndudstukne blonder og delikate rifler, som står tydeligt frem på det hvide porcelæn. Koppen på 22 cl er udformet som en klassisk tekop, som dog gemmer på mange særlige detajler såsom den afrundede hank og den smukke underkop, der subtilt løfter sig fra bordet og omfavner koppen med sine håndskårne dekorationer.
Hvid Helblonde er fortællingen om et stel med så mange skulpturelle kvaliteter, at det kunne stå alene med sin ubemalede og romantiske overflade. Stellets kantede design prydes af blonder omhyggeligt udstukket i hånden for derefter at blive glaseret af dygtige håndværkere.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 22 Cl Hvid Helblonde | Royal Copenhagen Steldele Tekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: