Tilbud

Kop Og Underkop 24 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper

DKK 404.60 DKK 231.00

Denne Hvid Riflet Kop og underkop på 24 cl er en tidløs klassiker, der imponerer med sin ubesværede enkelthed skabt af taktile rifler og ubemalet porcelæn. Underkoppen fanger alle små dråber fra koppen, og kan også …

På lager

Varenummer: LOS51-S59031 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Denne Hvid Riflet Kop og underkop på 24 cl er en tidløs klassiker, der imponerer med sin ubesværede enkelthed skabt af taktile rifler og ubemalet porcelæn. Underkoppen fanger alle små dråber fra koppen, og kan også bruges som et lille serveringsfad til små fristelser. Hvid Riflet er skabt fra grundformen på Musselmalet Riflet og er et stel, der er minimalistisk, ubemalet og evigt klassisk. Stellets enkle, hvide overflade får hver steldel til at skille sig ud i håndmalet elegance, hvor de ikoniske rifler i porcelænet får lov at stråle. Hver steldel i Hvid Riflet er smuk i sig selv eller i kombination med et eller flere af Royal Copenhagens håndmalede stel.
Designet af: Royal Copenhagen
Produceret siden: 2019
Materiale: Porcel&aelign
De Tre B&oslashlgerI 1775 blev tre bl&aring b&oslashlgelinjer valgt som varem&aeligrke for Den Kongelige Danske Porselinsfabrik p&aring foranledning af Enkedronning Juliane Marie, fabrikkens protektor. Stadig i dag genkendes hver porcel&aelignsdel p&aring de tre bl&aring b&oslashlgelinjer, der symboliserer Danmarks tre st&oslashrste vandveje: &Oslashresund, Storeb&aeliglt og Lilleb&aeliglt.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Kop Og Underkop 24 Cl Hvid Riflet | Royal Copenhagen Steldele Kaffekopper”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis forsendelse Fra DKK 420
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: